Společenstvo uměleckých kovářů a zámečníků a kovářů-podkovářů Čech, Moravy a Slezska Kovářské společ

0 (0 hodnocení)

+420 602 408 483

Setkání kovářů v Litni 2017

10.05.2017 - Jak jste jistě postřehli, čas letí a naše “Setkání kovářů v Litni“ je opět za dveřmi. Již počátkem tohoto roku jsem vás informoval, že setkání určitě bude a bude dokonce podstatně rozšířeno. Možná že jste to již zaznamenali v médiích jako nárůst informací kolem řemeslníků a významu - prestiže řemesel.



Naše Společenstvo kovářů je jedním z původců. Po minulých problémech s pochopením významu naší akce v roce 2016, se snad letos už tento problém nebude opakovat. 



Nyní mě tedy dovolte vyslovit oficiální pozvání pro Vás všechny, kteří jste se ocitli v mém seznamu a jak se v minulosti ukázalo, tak i vašim přátelům a známým, kterým jste přeposílali mé informace o Setkání kovářů v Litni 2017.




Připomenu, že vše je zaměřeno na setkání mladých adeptů řemesla s jejich zkušenými kolegy a také s dalšími zástupci rozličných řemesel které mají pomoci v rozšíření řemeslné povědomosti a vzájemné inspiraci k další tvorbě.

Jak jsem již uvedl, vedle osvědčených partnerů jako nožíři, dráteníci, pasíři, šperkaři atd se letos přidá i těch pár dalších z 23 řemeslných zástupců zapojených do loňského projektu „Roku řemesel“.

 

Celé naše setkání bude mít doprovodný program. Bude nejenom výstava a hudební produkce, ale jak je již tradicí, mělo by se také objevit něco z ukázek historického šermu, podkovávání koní a různých praktických dílniček, které budou mít možnost praktického seznámení s přítomnými řemesly. 


Chybět nebudou ani besedy a semináře k řemeslům. Samostatnou částí bude prezentace škol i diskuze ke školské problematice vzdělávání budoucích řemeslníků. 




Tak 3.- 4. června 2017 nashledanou. 


S úctou Zdeněk Slavata

tel: 602 408 483 




Autor: Daniel Bartovič


Klíčová slova

kováři Liteň 2017 Pozvánka Akce Setkání Společenstvo Rok řemesel

Fotogalerie k článku

Setkání kovářů v Litni 2017 - fotografie 1/1

fotografie 1/1

Kontakty a adresa

Společenstvo uměleckých kovářů a zámečníků a kovářů-podkovářů Čech, Moravy a Slezska Kovářské společ

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat řemeslníkaPřihlásit se a přidat řemeslníka