Cech obkladačů ČR z.s.

80 (1 hodnocení)

+420 736 630 335

ředitel

Vítězná proměna koupelny

05.05.2016 - Seznamte se s nejlepší obkladačskou realizací z obkladů RAKO za rok 2015.

Mladí manželé se na rekonstrukci koupelny dlouho připravovali. Při výběru keramických obkladů a dlažby, které měly být kvalitní, pěkné a za dobrou cenu, se rozhodli pro značku RAKO. Tu jim doporučil i pan Jaroslav Kubíček – obkladač, který jim k nově obložené koupelně pomohl. „Často se mi stává, že klient vyžaduje kvalitu za dobré peníze a velmi krátké dodací lhůty, v tom má RAKO oproti ostatním výrobcům výhodu. Dokáže totiž dodat do několika dnů v podstatě cokoliv ze svého sortimentu. To ale nakonec nebylo nutné, manželé měli vše dopředu naplánované,” říká obkladač pan Kubíček.                        

Zpočátku uvažovali o dlažbě Sandstone. Nakonec se přiklonili k barevně neutrální, ale pocitově teplejší sérii Stones. Propojili s ní podlahu koupelny, předsíně, toalety a technické místnosti. „Estetický účinek série je založený na imitaci kamene a kombinuje několik formátů, což nás zaujalo. Jednobarevný povrch v kombinaci s jemnou strukturou vytváří dojem střídání lesklých a matných ploch. To se mění s nasvícením, někdy mi připadá podlaha jako „živá“. Pan Kubíček se s naší koupelnou přihlásil do soutěže o nejlepší obkladačskou práci RAKO. A vyhrál 1. místo! To je vizitkou perfektně odvedené práce pana Kubíčka, to nás jako majitele koupelny samozřejmě těší,“ dodávají majitelé.

Kompletní fotogalerie koupelny je v profilu pana Kubíčka.

Autor:


Klíčová slova

rako obkladač obklady dlažba koupelny

Fotogalerie k článku

Vítězná proměna koupelny - fotografie 1/1

fotografie 1/1

Kontakty a adresa

Cech obkladačů ČR z.s.

Otevírací hodiny

08 - 15

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat řemeslníkaPřihlásit se a přidat řemeslníka