tianDe pro zdraví - KOSMETIKA Most, Litvínov

tianDe - nebeská dokonalost

0 (0 hodnocení)

+420 774 859 240

FYTOTERAPIE PRO VLASY podle tradic starověké Číny

12.10.2018 - Číňanky jsou proslulé tím, že mají husté, hedvábné vlasy. Chcete mít také takové? Vyzbrojte se přípravky, které byly vytvořeny na bázi unikátního zpevňujícího komplexu z výtažků legendárních rostlin Východu! Šampon „Recept starověké Číny“ od TianDe pomůže vašim vlasům získat ztracenou sílu! Díky užitečným prvkům v jeho složení účinně bojuje se svěděním pokožky hlavy a předchází vzniku lupů. Pokud chcete, aby se vlasy po každém umytí snadno rozčesávaly, byly lesklé a měly hedvábný vzhled, nezapomínejte po použití šamponu ani na balzám-kondicionér. Balzám-kondicionér "Recept starověké Číny" je zárukou krásy a přírodní síly vašich vlasů! Díky výtažku z kořene Fo-Ti ( he shou wu ) ve složení vám kondicionér pomůže předejít brzkému vzniku šedin. Ať žije přirozeně sytá barva vlasů! Mimochodem, název rdesna mnohokvětého ( Fo-Ti ) se překládá jako „hlava starce barvy havraních křídel“. Podle čínské legendy jeden šedivý moudrý stařec s pomocí této byliny obnovil své vlasy a navrátil jim původní sytou barvu.

Výtažky z kořenů čínských rostlin přispívají ke zlepšení mikrocirkulace pokožky hlavy. Vaše vlasy získají intenzivní výživu a budou tedy růst rychleji. Aktivní složení viditelně zpevní kořínky vlasů, díky čemuž získají zdravý a hedvábný vzhled.

Číňanky jsou proslulé tím, že mají husté, hedvábné vlasy. Chcete mít také takové? Vyzbrojte se přípravky, které byly vytvořeny na bázi unikátního zpevňujícího komplexu z výtažků legendárních rostlin Východu!

Zakoupit si můžete zde: Šampón "Recpt starověké číny"

Šampon „Recept starověké Číny“ od TianDe pomůže vašim vlasům získat ztracenou sílu! Díky užitečným prvkům v jeho složení účinně bojuje se svěděním pokožky hlavy a předchází vzniku lupů.

Zpevňující komplex výtažků z kořene Fo-Ti ( he shou wu ), zázvoru a lékořice zpevňuje vlasy, dodává jim pevnost, hebkost, pružnost, přispívá k regeneraci jejich struktury a zachování přírodního odstínu.

Mimochodem, název rdesna mnohokvětého ( Fo-Ti ) se překládá jako „hlava starce barvy havraních křídel“. Podle čínské legendy jeden šedivý moudrý stařec s pomocí této byliny obnovil své vlasy a navrátil jim původní sytou barvu.

Používejte šampon spolu s balzámem-kondicionérem "Recept starověké Číny". Tyto přípravky se efektivně doplňují a při pravidelném používání zesilují vzájemný účinek.

Koupit můžete zde: Vlasový balzám - kondicionér “Recept starověké Číny”

Autor: Jarka Matušková


Fotogalerie k článku

Šampon “Recept starověké Číny”

fotografie 1/1 - Šampon “Recept starověké Číny” - Používejte šampon spolu s balzámem-kondicionérem "Recept starověké Číny". Tyto přípravky se efektivně doplňují a při pravidelném používání zesilují vzájemný účinek.

Kontakty a adresa

tianDe pro zdraví - KOSMETIKA Most, Litvínov

Otevírací hodiny

Po 09 - 16
Út 09 - 17
St 09 - 17
Čt 09 - 17 Dnes
09 - 17
So zavřeno
Ne zavřeno

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat řemeslníkaPřihlásit se a přidat řemeslníka