WAFE s.r.o.

Specialisté na rekuperaci.

0 (0 hodnocení)

+420 731 047 794

S rekuperací máte zelenou. Získejte dotaci až 50 %!

18.07.2018 - Chystáte se stavět? Chcete ušetřit? Pak si určitě nenechte utéct státní dotace Nová zelená úsporám, které podporují stavby nízkoenergetických domů.

Stavte zeleně

Dotace Nová zelená úsporám by měly motivovat k souhrnným opatřením s co největším úsporným efektem. K nim patří nejen zateplení, výměny kotlů nebo solární systémy, ale i instalace nuceného větrání s rekuperací tepla.

Hlavně efektivně

Instalace rekuperace se řadí pod skupinu dotací C, která řeší hlavně efektivní využití zdrojů energie. Maximální dotace v téhle skupině je až 50 % nákladů a podmínkou jejího využití je právě rekuperační systém s nuceným větráním. Ten musí mít garantovanou účinnost. Zároveň se doporučuje rovnotlaký větrací systém se zpětným získáváním tepla, s centrálním vzduchotechnickým rozvodem a s ventilátory s regulací otáček.

Snížíte spotřebu

Při zavedení rekuperace můžete snížit celkové náklady na spotřebu tepla až na 60 %. Nemusíte zbytečně větrat a pouštět teplo okny ven. Vzduch se v jednotce ohřeje s pomocí odpadního tepla. O nic se tak nestaráte a jen si užíváte příjemné domácí prostředí.

Odkaz na článek >


Chystáte se stavět dům? Víte, podle čeho vybrat vhodný typový dům? Potřebujete do svého projektu zanést rozvody vzduchotechniky?

Autor: Eliška Hejtmánková


Klíčová slova

rekuperace datace na rekuperaci

Fotogalerie k článku

S rekuperací máte zelenou.

fotografie 1/1 - S rekuperací máte zelenou. - Získejte dotaci až 50 %!

Kontakty a adresa

WAFE s.r.o.

Pracovní hodiny

Po 09 - 17
Út 09 - 17
St 09 - 17
Čt 09 - 17
09 - 17 Dnes

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat řemeslníkaPřihlásit se a přidat řemeslníka