WAFE s.r.o.

Specialisté na rekuperaci.

0 (0 hodnocení)

+420 731 047 794

Režimy rekuperační jednotky WAFE 350 EFS

24.07.2018 - Jedete na dovolenou, čekáte velkou návštěvu, nebo se chystáte zatopit si v krbu? Rekuperační jednotka WAFE 350 EFS si poradí s každou situací. Díky devíti chytrým režimům a funkcím ji můžete nastavit přesně podle svých potřeb.

1. Inteligentní režim

Základní režim, který nepotřebuje další obsluhu. Jednotka sama reguluje větrání v domácnosti. Díky zabudovaným čidlům udržuje správné množství CO2. Vy se o nic nestaráte a jen si užíváte čerstvý vzduch.

 

2. Týdenní režim

Jednotka funguje jako při základním inteligentním režimu jen když jste doma. Během vaší pracovní doby je vypnutá. Čas vypnutí si nastavíte v aplikaci podle potřeby.

 

3. Dovolená

Když jedete na pár dní nebo týdnů pryč, nepojede jednotka zbytečně. Režim dovolená přepne jednotku do nízkoenergetického módu, který vyvětrá celý dům jednou za den.

 

4. Spánek

Nízkoenergetický režim, který se spouští při údržbě jednotky. Spící zařízení nevětrá, ale pořád může při připojení komunikovat přes internet. Přechod do režimu spánku si jednotka sama vyžádá.

 

5. Noční režim

Tichý režim, ve kterém jednotka nespustí intenzivní větrání během nočních hodin.

 

6. Letní režim

Přehřívání staveb je v létě nežádoucí. Proto jednotka během léta automaticky zapne režim, který přehřívání zabraňuje. Vpouští do domu vzduch bez výměny tepla.

 

7. Intenzivní větrání

Používá se pří náhlém snížení kvality vzduchu. Třeba když se vám něco připálí, nebo velká návštěva vydýchá místnost. Větrání je možné zintenzivnit až na čtyři hodiny.

 

8. Krbové větrání

Zabraňuje vzniku podtlaku při společném provozu rekuperační jednotky a krbu.

 

9. Cirkulace

Jednotka uzavře přívod vzduchu zvenčí. Cirkuluje vzduch jen mezi místnostmi. Ideální pro aromaterapii nebo lokální vytápění.

 

Přečtěte si další články: Jak vybrat tu pravou rekuperaci pro váš dům? Jak na instalaci rozvodů vzduchotechniky?

 

Máte zájem o rekuperační jednotku WAFE 350 EFS? Vyplňte jednoduchý formulář >

Autor: Eliška Hejtmánková


Klíčová slova

rekuperační jednotka wafe 350 efs

Fotogalerie k článku

Rekuperační jednotka WAFE 200 E

fotografie 1/1 - Rekuperační jednotka WAFE 200 E

Kontakty a adresa

WAFE s.r.o.

Pracovní hodiny

Po 09 - 17
Út 09 - 17
St 09 - 17
Čt 09 - 17
09 - 17

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat řemeslníkaPřihlásit se a přidat řemeslníka